Menu

Les med respekt

Ta på deg mine sko. Gå samme veier som jeg har gått. Bearbeid tapet av mennesker jeg har mistet. Ork å gå gjennom alle følelser og hendelser jeg har gjort. Snuble på alle steiner jeg har snubla på. Reis deg alltid opp igjen og gå videre som jeg gjorde. Etter alt dette kan du dømme meg eller livet mitt. (forfatter ukjent)

My Stats

Profile for mereteisabell

Søk i bloggen

Arkiv

COPYRIGHT © 2016 MERETE ISABELL

Alle rettigheter reservert! Innholdet er vernet etter åndsverkloven. Dette innebærer at det er forbudt å kopiere innhold helt eller delvis, uten uttrykkelig samtykke fra rettighetshaver. Brudd på opphavsretten kan medføre erstatnings- og straffeansvar.

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Ferie 2013: Oslo – Lindås

september 11, 2013 - Author: Merete Isabell - 1 kommentar

Etter å ha vært på Nordfjordeid noen dager, gikk som sagt turen videre til Oslo og på besøk til Mimmi og Katie.

Vi tilbringte første dagen med personlig rekord i geocaching. Antallet husker jeg ikke helt, men det var en soleklar rekort. Kjøpe en ukes billett på buss, trikk og båt, så vi dro ut på øyene også. En fantastisk dag, men enormt mange pitte små cacher.

 photo IMG_4408.jpg
 photo IMG_4412.jpg
 photo IMG_4413.jpg
 photo IMG_4414.jpg

Dagen etter dro vi til Tusenfryd. Det var utrolig mange år siden sist jeg var i Tusenfryd (nærmere 10 år?!). Gøy gøy gøy! Men Thors hammer var ikke verdt ventetid og besøk. Bare så det er sagt.

Etter å ha gått i to dager i strekk var jeg temmelig skutt i beina. Så det var godt å sette seg på toget fra Oslo til Bergen. For en fantastisk togtur!! Og det gjorde oss absolutt ingenting å sitte 7 timer på toget. Kunne fint tatt returen også. Vi (Mimmi og jeg) ble i tillegg bestisser meg tog-konduktørene. Helt til de fant ut hvor gamle vi var.

 photo IMG_4416.jpg
Finse stasjon (?) se så kul overgangen mellom byggene er – en togvogn.

Bestemor sto for tur, men først hadde vi tid å få Bergen på geocaching kartet! Hurra! :) Det ble vel bare 3 funn på oss før vi måtte løpe å ta bussen til Knarvik og bytte buss der til Lindås. Det var så utrolig godt å se Bestemor igjen. Hun er ikke min biologiske Bestemor, men jeg er så heldig at jeg får lov å kalle henne for Bestemor. Vi fikk også logget en cache på Lindås, som bestemor var med på å finne!

pixelstats trackingpixel

Categories: Mine reiser

Discussion (1 kommentar)

  1. Velkommen tilbake til bloggosfæren ;) ! Godt å se innlegg fra deg igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *