Menu

Les med respekt

Ta på deg mine sko. Gå samme veier som jeg har gått. Bearbeid tapet av mennesker jeg har mistet. Ork å gå gjennom alle følelser og hendelser jeg har gjort. Snuble på alle steiner jeg har snubla på. Reis deg alltid opp igjen og gå videre som jeg gjorde. Etter alt dette kan du dømme meg eller livet mitt. (forfatter ukjent)

My Stats

Profile for mereteisabell

Søk i bloggen

Arkiv

COPYRIGHT © 2016 MERETE ISABELL

Alle rettigheter reservert! Innholdet er vernet etter åndsverkloven. Dette innebærer at det er forbudt å kopiere innhold helt eller delvis, uten uttrykkelig samtykke fra rettighetshaver. Brudd på opphavsretten kan medføre erstatnings- og straffeansvar.

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Hvem er jeg?

Mitt navn på fødselsattesten er Merete, men i 2016 hadde jeg tenkt lenge nok; jeg er Merete Isabell. Jeg har rukket å bli 28 år gammel (Hurra!!) og har en bachelorgrad fra Universitetet i Stavanger.

Jeg er over gjennomsnittet interessert i håndarbeid, brettspill og vikingtiden.

pixelstats trackingpixel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *